Botox haar behandeling: wat is het?


Welke vrouw wil geen volle bos haar? Een mooi kapsel transformeert je hele gezicht en vergroot je zelfvertrouwen. Helaas kan het gebeuren dat je haar er niet zo uitziet als je dat graag zou willen en heb je te maken met poreus, droog of futloos haar en haar zonder glans. Met een botox haar behandeling kan ook jij weer een mooi kapsel krijgen!

Haarprobleem

Mensen hebben het er niet vaak over, maar een minder aantrekkelijk kapsel kan zorgen voor een deuk in je zelfvertrouwen. Op televisie en op straat zie je mensen met volle, luchtige kapsels die altijd precies goed lijken te vallen. Zelf zie je ondertussen je eens prachtige kapsel langzaam verdwijnen. Het kan hierdoor snel lijken alsof je de enige bent met het probleem. Is hier dan niet iets aan te doen?

Botox haar behandeling

Van al die mensen op straat en televisie kan het goed zijn dat een aantal niet verschijnen met hun natuurlijke haar. Dat is namelijk heel normaal! Er bestaat tegenwoordig een heel mooie, natuurlijke oplossing om toch het kapsel van je dromen te krijgen. Dat kan namelijk met een botox haar behandeling!

Intensief werkzame stoffen

Bij een botox haar behandeling komen geen naalden kijken! Wat is het dan wel? Als jouw haar poreus, droog, futloos en zonder glans is, dan is een haar botox behandeling dé oplossing! Deze behandeling met intensief werkzame stoffen legt een dun laagje om iedere haar, waarbij beschadigde haarvezels weer hersteld en verbonden worden. Hierdoor wordt jouw haar weer heerlijk zacht, glanzend en gezond.

Helemaal veilig

De haar botox behandeling is helemaal veilig voor je haar en hoofdhuid, omdat de gebruikte stoffen lichaamseigen en plantaardig zijn. Zo kan de behandeling je haar weer herstellen met de juiste bouwstenen. Als je je kapsel na de behandeling goed verzorgt, dan heb je twee tot drie maanden plezier van de botoxbehandeling. Het is een echte boost voor jouw kapsel.

Beschadigd haar

Heb je te maken met beschadigd haar? Door te föhnen of chemische behandelingen kan je haar zwak of dof worden en kunnen haarpunten splijten of afbreken. Hetzelfde geldt voor het behandelen van het haar met chemische producten, zoals haarverf. Verf is weliswaar een mooie manier om je kapsel een mooie andere kleur te geven, maar de ingrediënten van de verf zorgen ervoor dat je haar beschadigd raakt.

Olaplex herstelbehandeling

In dat geval kan het zijn dat de botox haar behandeling geen oplossing biedt. Maar ook dan is er een uitkomst. Met een Olaplex herstelbehandeling kan de kapper ervoor zorgen dat je weer mooi haar krijgt! Bij de behandeling worden de zwavelbruggen hersteld, zodat je haar weer gezond wordt. En dat voel je niet alleen, maar je ziet het ook, want het haar wordt mooier en gaat weer glanzen. En als je gezond haar kleurt, blijven de kleuringen ook veel langer in je haar, zodat je er langer plezier van hebt.

Voor iedereen

Grand Salon Maitres de Coiffure in Rotterdam biedt de Olaplex herstelbehandeling aan voor iedereen die te maken heeft met beschadigd haar. Als je naar de kapper gaat, kan die met slechts één behandeling je haar weer gezond maken. Dat kan bijvoorbeeld als je toch al een bezoek aan de kapper zou brengen voor een verfbehandeling. Maar je kunt de Olaplex herstelbehandeling ook los aanvragen bij de kapsalon.

Dé specialist in botox haar behandelingen en meer

Wil je graag weten welke haarkleur of welk soort kapsel het beste bij jou past? Of hoe jij jouw haar het beste kunt verzorgen? Bij Grand Salon Maitres de Coiffure adviseren we je graag. We hebben de kennis in huis om jou een kapsel aan te raden dat past bij jouw haartype, oogkleur en huidskleur. Wil je dus je haar onder handen laten nemen bij een kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen en waar jouw wensen vooropstaan? Ga dan naar dé kapper in Rotterdam Charlois!

botox haar behandeling

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?