___________________________

Grand Salon
Maitres de coiffure
Wijnkade 15
3011 VZ Rotterdam
010 412 09 06 of 010 412 07 26
Routeplanner
___________________________

Grand Salon werkt uitsluitend
volgens afspraak. Wij adviseren u,
uw reservering minimaal 7 werkdagen voor uw bezoekdatum te maken.

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 17.30
08.30 - 20.00
08.30 - 14.00
Gesloten


 De Grand Salon Filosofie
Vrijwel ieder mens heeft de behoefte om het uiterlijk meer mee te geven dan de natuur heeft voortbestemd. Het is essentieel dit goed in te schatten waardoor wij, na overleg met de client een zo'n optimaal mogelijk behandelplan kunnen aanbieden. Wij moeten er voor zorgen dat alle door ons geadviseerde behandelingen en veranderingen het juiste effect sorteren. Door de uitstaling te versterken, benadrukken wij de persoonlijkheid en ziet de client er letterlijk stralend uit.

Kwaliteitsnorm
Onze medewerkers moeten capabel zijn om de opgedragen werkzaamheden op een goede wijze uit te voeren. Concessies doen aan kwaliteit is bij de Grand Salon zeer ongebruikelijk. Wij vinden dat alleen door onze topstylisten mag worden geknipt en door- of onder supervisie van onze haarkleurspecialisten mag worden gekleurd. Door onze stylisten, coloristen en visagisten zowel in- als extern en op internationaal niveau regelmatig bij te laten scholen, kunnen wij aan de allerhoogste kwaliteitsnormen blijven voldoen.

Service
Service is vanzelfsprekend. Het betekent voor ons dat de client bij het moment van binnenkomst tot aan het vertrek met alle denkbare zorg zal worden omringd. De bereidheid tot serviceverlening en het dienstbaar willen zijn aan de client is, naast een goede vakkennis en uitstekende contactuele eigenschappen, een van de vele criteria waarop wij onze medewerkers voortdurend zullen beoordelen. Opbouwende kritiek zal altijd welkom zijn. Kritische opmerkingen betreffende onze serviceverlening, werkwijze en vaktechnische aangelegenheden, zullen door ons altijd met open vizier tegemoet worden getreden en op een voor beide partijen plausibele wijze worden opgelost.

Haircare & Styling
Goede haar- en huidverzorging staan bij de Grand Salon hoog in het vaandel; daarom werken wij met de meest hoogwaardige verzorgingsproducten. Om u te helpen uw haar en huid mooi en gezond te houden, krijgt u van ons tijdens uw behandeling een thuis verzorgingsadvies. Alle geadviseerde producten vindt u in onze winkel bij de receptie.