HAIRCARE & STYLING


Lees hier alles over de mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden. Klik verder om meer informatie te lezen!

Lees hier alles over de mogelijkheden

Waar ben jij naar op zoek? Op deze pagina vind je een overzicht van onze mogelijkheden.
Klik verder om meer informatie te lezen!

Haar botox

Last van droog, beschadigd haar? Daar laten we je niet langer mee rondlopen. Tijd om je haren een nieuwe boost te geven! Haar botox is de oplossing voor futloos en droog haar. Het laat je weer glanzen en stralen!

Lees meer

Hairweaving

Ben je op zoek naar voller en/of langer haar? Hairweaving kan voor jou dan de oplossing zijn. Hair weave extensions zijn goed voor je eigen haar en geven een prachtige look.

Lees meer

Kleuren

Is het tijd voor iets anders? Of zoek je advies voor een leuke nieuwe kleur of highlights in je haar? Maak dan een afspraak bij Grand Salon, dan kijken we samen welke kleur het beste bij jou past.

Lees meer

Olaplex

Maak kennis met Olaplex. Deze producten herstellen het beschadigde haar door de structuur hiervan weer als voorheen te maken.

Lees meer

Onze merken

Bij Grand Salon Maîtres de Coiffure maken we gebruik van hoogwaardige, professionele producten. Veel van onze producten zijn ook in de winkel te verkrijgen om thuis te gebruiken.

Lees meer