Haarbotox

Haarbotox

Geef je haar weer volume en glans met een unieke haarbotoxbehandeling. Haarbotox herstelt beschadigd haar en maakt het glanzend en sterk – precies zoals je het zou willen. 

Wat is haarbotox?

Met een haarbotoxbehandeling kun je jouw haren verzorgen en beschadigde haarvezels herstellen en verbinden. De behandeling is veilig voor je haar en hoofdhuid, omdat de stoffen plantaardig en lichaamseigen zijn. Zo kan de behandeling jouw haar met de juiste bouwstenen weer herstellen. En het mooiste: het effect van deze behandeling is direct te zien. 

Wij bieden we de haarbotox-behandeling Tahe Magic BX aan. Deze behandeling heeft de perfecte combinatie stoffen die tot diep in de haren doorwerken om jouw haren weer zacht, soepel en vol volume te krijgen. 

Haarbotox bij Grand Salon Maîtres de Coiffure

Zou jij jouw haren deze boost wel willen geven? Boek dan jouw behandeling voor haarbotox bij Grand Salon Maîtres de Coiffure in Rotterdam. Persoonlijke aandacht staat hierbij bovenaan. Ons team staat altijd voor je klaar voor persoonlijk advies en vragen over de behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan behandelingen en mogelijkheden. 

Kies voor glanzend en volumineus haar en boek jouw afspraak voor haarbotox!

Get the look @ Grand Salon

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?