Hairweaving

Hairweaving

Hairweaving is dé techniek om je haar langer of voller te maken. Ben je niet helemaal tevreden met jouw haar? Dan is hairweaving voor jou de oplossing. 

Wat is een hairweave?

Met hairweaving creëer je meer volume en/of lengte in jouw eigen haar. Je krijgt hierdoor een voller kapsel zonder extra nodige verzorging of onderhoud. Hairweaving is een veilige manier om een vollere en/of langere bos haar te krijgen. Daarvoor is het wel belangrijk dat het professioneel uitgevoerd wordt.

100% natuurlijk haar

Grand Salon Maîtres de Coiffure werkt met de hairweaves van het Deense merk Djarling Hair. Djarling is de methode die past bij de Europese vrouw, met zacht en fijn haar. Djarling-weaves zijn 100% natuurlijk beschikbaar in veel verschillende kleuren. Er is dus altijd een weave beschikbaar in een haarkleur die past bij jouw eigen haren.

Wanneer je hairweaves wilt, starten we altijd met een consult. Zo kunnen we jouw wensen bespreken en kun je direct ervaren welke kleur en welk type weave bij jou past. De weaves worden op een natuurlijke manier aan jouw haar bevestigd zonder lijm en/of chemicaliën. 

Verzorging van de hairweaves

Terwijl je geniet van de weaves, blijft je eigen haar doorgroeien. Daarom is het onderhouden van je weaves belangrijk. Na 6 tot 8 weken kun je terugkomen bij ons in de salon voor een ‘reset’. Wij zullen de Djarling-weave dan opnieuw in het haar te bevestigen op de juiste plek. Je kunt de huidige weaves hierbij gewoon blijven gebruiken. 

Met een weave in je haar kun je jouw haren in de meeste gevallen blijven verzorgen zoals je eerder ook deed. Je kunt dus gerust blijven borstelen, wassen, föhnen, stylen en opsteken: je weaves blijven goed zitten. Bij het plaatsen of herplaatsen van de weaves krijg je altijd advies om zo lang mogelijk plezier te houden van je Djarling-weaves. 

Hairweaves bij Grand Salon Maîtres de Coiffure

Denk je nu, ja, ik wil een langere en vollere bos haar? Dan helpt Grand Salon Maîtres de Coiffure je graag. Onze specialisten werken al jaren lang met deze techniek dus je bent bij ons in goede handen. 

Zet vandaag nog jouw eerste stap naar een vollere bos haar en maak een afspraak voor jouw eerste consult!

Get the look @ Grand Salon

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?