Kleuren

Kleuren

Zou je een iets andere haarkleur willen? Of zou je jouw natuurlijke kleur met een kleurtechniek willen accentueren? Met verschillende kleurtechnieken helpen we je om jouw gewenste kapsel te bereiken. 

Jouw mogelijkheden in haarkleuren

Er zijn veel manieren om je haar een andere kleur te geven. Velen kiezen voor een haarkleur die een paar tinten donkerder of lichter is dan hun huidige kleur, voor net een andere look. Volledig andere kleuren dan je ‘natuurlijke’ kleur zijn ook mogelijk.

We zijn ook gespecialiseerd in verschillende kleurtechnieken. Met highlights kun je jouw eigen kleur frisse accenten geven. Of kies voor een balayage: de kleur wordt hierbij als het ware over de haren heen geveegd, zodat deze naar onderen lichter zijn dan bij de wortel.

Een nieuwe kleur bij Grand Salon Maîtres de Coiffure

Weet je niet zeker welke kleur bij jou past? Onze experts adviseren je graag over de mogelijkheden in haarkleuren en wat geschikt zou zijn voor jouw natuurlijke haar. We nemen de tijd en aandacht voor de behandeling en zorgen ervoor dat de haren egaal gekleurd worden. Zo kun je er lang plezier van houden. 

Zet vandaag de eerste stap naar een nieuw kapsel en maak een afspraak!

Get the look @ Grand Salon

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?