Olaplex

Olaplex

Merk je dat jouw haren pluizen of droog aanvoelen? Het kan ervoor zorgen dat het lastig is jouw haren in model te krijgen. Wanneer je jouw haren weer wilt herstellen en weer wilt genieten van glanzend en volumineus haar, is Olaplex voor jou de oplossing.

Wat is olaplex?

Je haren kunnen beschadigd raken door de zon, ingrijpende haarbehandelingen of verkeerde producten. Olaplex is een ware doorbraak op haargebied. Olaplex is in staat om de structuur van het haar zelf weer te verbeteren. Dit zorgt voor direct resultaat. De producten weten (ernstig) beschadigd, droog en poreus haar terug te brengen naar haar dat juist zacht en glanzend is. Je haar wordt sterker en volumineus. Precies zoals mooi, gezond haar hoort te zijn! 

Voordelen van Olaplex

Olaplex heeft deze voordelen:

  • Herstel van je haren
  • Voorkomt dat je haar snel opnieuw beschadigd raakt
  • Beschermt je haar tegen producten
  • Brengt een prachtige glans in je lokken
  • Geeft je haar weer meer volume

Ervaar het bij Grand Salon Maîtres de Coiffure

De producten van Olaplex zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de kapsalon. Olaplex kan bovendien een waardevolle toevoeging zijn op andere behandelingen. Wanneer je in de kapsalon je haar laat kleuren of bijvoorbeeld een balayage laat aanbrengen, beschermt Olaplex je haren tegen de producten zodat je haar er nóg beter uit komt te zien. 

Bij Grand Salon Maîtres de Coiffure laten we graag zien hoe bijzonder de resultaten van dit product zijn. Maak nu jouw afspraak om je haren weer glanzend en sterk te maken!

Get the look @ Grand Salon

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?