Kapper Rotterdam West


Een unieke kapperservaring waarna je nooit meer naar een alternatief hoeft te zoeken: dat is wat je vindt bij Grand Salon Maîtres de Coiffure. Dit is de kapper Rotterdam West met hoogwaardige behandelingen voor dames en heren die graag in de watten gelegd willen worden.

Ervaren kapsalon in Rotterdam West

Elk kapsel is anders. Kleuren, stijlen, structuur: het verschilt per persoon. Aan het haar is vaak iemands eigen identiteit te zien. Een mooi kapsel is een visitekaartje: jouw eigen manier om stralend voor de dag te komen. Grand Salon Maîtres de Coiffure gaat op precies deze persoonlijke manier te werk. We nemen de tijd om je tot het puntje te verzorgen en je haren op de beste manier te stylen. Dat is niet het enige: van je ontvangst totdat je weer de salon verlaat zorgen we ervoor dat je in de watten wordt gelegd.

Kapsel precies volgens jouw wensen

Wat staat je te wachten zodra je de salon binnenkomt? Misschien dat je met een beetje twijfel de deur doorloopt, zoals wel vaker gebeurt bij de kapper. Je weet natuurlijk niet of de stylist jouw wensen wel helemaal snapt en of je echt een kapsel krijgt om trots op te zijn.

De haarstylisten van Grand Salon helpen je graag het ideale kapsel te bereiken. Hierbij wordt gelet op wat bij jou past. Hoe valt het haar langs je gezicht? Wat is de vorm van je gezicht? Wat is de structuur van het haar? Dat speelt allemaal mee in de keuzes die er gemaakt moeten worden, en de manier waarop de stylist een kapsel kan creëren waar jij je prettig bij voelt.

Behandelingen bij Grand Salon

Grand Salon biedt een breed aantal hoogwaardige behandelingen aan. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw haren op de beste manier verzorgd worden. Wil je je kapsel laten bijknippen en laten verzorgen? Dat kan natuurlijk. Heb je juist last van beschadigd haar dat je graag wilt laten herstellen zodat het er minder dof of futloos uitziet? Ook dat regelen we voor je. En wanneer je op zoek bent naar een nieuwe stijl die volledig bij jou past, weten de stylisten met moderne en hoogwaardige technieken je te helpen om deze stijl te krijgen.

Hairweaving en Olaplex

Grand Salon Maîtres de Coiffure biedt verschillende specialistische behandelingen aan. Bijvoorbeeld de behandeling hairweaves. Deze techniek kan kapsels nog voller en stralender maken met extensions zonder dat er schade aan het eigen haar of de hoofdhuid optreedt. Een andere techniek is het gebruik van Olaplex. Hiermee herstellen we beschadigd haar, zodat het weer goed te stylen en te verzorgen is. De structuur van het haar wordt hiermee aangepakt en verbeterd.

Olaplex voor en na

Voordat je de behandeling neemt, is het haar nog beschadigd. Hierdoor is het al snel moeilijk te verzorgen en pluizig. Hoeveel je ook kamt of met een stijltang de haren egaal probeert te maken, het lukt amper om de stijl precies te maken zoals je wilt. Beschadigd haar is dan ook niet met een shampoo of stijltang weer te herstellen. Daar heb je een specifiek product voor nodig.

Na een Olaplex behandeling zijn de zwavelbruggen weer hersteld, zoals voordat de haren beschadigd raakten. De structuur van het haar zelf wordt dus verbeterd. Het ziet er direct glanzender en stralender uit. Maar vooral is het weer gemakkelijk te stylen zoals je wilt. Het pluist niet zo sterk en ziet er veel sneller veel mooier uit. Nu denk je misschien: een wasbeurt later is het effect weer als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig is dat niet waar. Omdat de structuur van het haar zelf is verbeterd, is het effect langdurig.

Maak nu jouw afspraak bij kapper Rotterdam West

Een verzorgingsbeurt bij kapper Rotterdam West Grand Salon is meer dan even laten knippen, het is een ervaring. We nodigen je dan ook graag uit om dit bij ons te komen ervaren. Je kunt jouw afspraak maken door contact met ons op te nemen. Voor iedere klant nemen we uitgebreid de tijd, dus we stemmen dan een tijdstip af waarop dit mogelijk is. Zo weet je zeker dat jouw haren de aandacht krijgen die ze verdienen en je prachtig weer de salon kunt verlaten. Boek nu jouw afspraak en we verwelkomen je graag binnenkort in de salon!

Kapper Rotterdam Centrum, Kapper Kralingen, Kapper Blaak

kapper rotterdam west

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?