Lifestyle


Lifestyle

Lifestyle

Wie nog nooit een voet bij Grand Salon Maîtres de Coiffure binnen heeft gezet, zal positief verrast zijn. Naast onze kappersbehandelingen hebben we een aanbod van cadeautjes, hapjes en drankjes om van iedere behandeling een plezier te maken.

Trakteer jezelf!

We hebben in de salon altijd meerdere cadeautjes op voorraad om mee te nemen. In het aanbod vind je geurkaarsen, geurstokjes, zeepjes, huidproducten en handcrèmes. Zo trakteer je jezelf niet alleen op goede verzorging in de salon, maar ook thuis.

Alle tijd en aandacht

Bij Grand Salon plannen we de afspraken ruim in zodat we de tijd kunnen nemen. Zo kunnen we verzekeren dat jouw haren bij ons in goede handen zijn. Tijdens een knipbeurt, hairweave of haar botox behandeling kun je rustig van een drankje genieten tijdens een luxueuze behandeling of een hapje erbij bestellen. Maak jouw afspraak en ervaar het zelf!

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?