________________________

Backstage@Talkies Magazine

TV opnames met Koffietijd presentatrice Pernille La Lau bij Grand Salon

Sapph lanceert haar SS15 collectie met spectaculair event

Rotterdam's Best

Ladies of Soul

Haute coiffure in Studio 21

Miss Universe 2013

Rotterdam's Best


Op maandag 9 juli was de Keizersgracht het toneel van de spectaculaire opening van het downtown programma van Amsterdam Fashion Week.

Niemand minder dan AFW Programmadirecteur Carlo Wijnands in samenwerking met Lassus Tandartsenpraktijk en topstylist Ruus van de Peijl organiseerde Flaoting Couture Treatment. Om prachtige make-up en hairstyling werd chef de cabine Hedwich Vigelandzoon in de arm genomen om de look te bepalen en het team samen te stellen. Het Grand Salon Artistic Team is dan ook trots dat de expertise op gebied van nationale- en internationale couture rede genoeg was om deel uit te mogen maken van dit fantastisch event.

Vanuit mooie boten waar de Moet&Chandon champagne rijkelijk vloeide keken de gasten hoe professionele modellen en iconen als Ans Markus, Joos Ockels en Patricia Steur de legendarische couture stukken van Fong Leng en Frans Molenaar showde. Zo ook topstukken van Monique Collignon, Mart Visser, Tony Cohen, Matthijs van Bergen en Dennis Diem waar kleine ”tas-model” hondjes, grote hoeden, een koningspoedel, buitenboord beugels en 20cm hoge plateau schoenen de mode menigte nog extra konden verrassen. Zoals het NRC schreef: „Leuker kan mode in Nederland niet worden”

 

 

Interview Hedwich Vigelandzoon over Gaultier in Rotterdam

Modehuis Gaultier te gast
bij Grand salon

Aankomst Jean Paul Gaultier in Rotterdam

10 Year anniversay Addy van den Krommenacker

Now in Fashion!

Amsterdam Fashion Week
Floating Couture Treatment