________________________

Backstage@Talkies Magazine

TV opnames met Koffietijd presentatrice Pernille La Lau bij Grand Salon

Sapph lanceert haar SS15 collectie met spectaculair event

Rotterdam's Best

Ladies of Soul

Haute coiffure in Studio 21

Miss Universe 2013

Rotterdam's Best


Sapph lanceert haar SS15 collectie met spectaculair event

Twee weken nadat lingeriemerk Sapph haar re-launch aankondigde, heeft het merk haar compleet vernieuwde nieuwe look&feel laten zien. De re-launch werd gevierd met een groots fashion event op maandagavond 16 juni in het College Hotel in Amsterdam. Tijdens het event is de spring/summer 2015 collectie van het merk getoond met een modeshow. Na de show kregen de gasten meer te zien van de beleving rondom het vernieuwde merk door originele performances door het gehele College Hotel.

Verschillende BN'ers als Nicolette van Dam, Victoria Koblenko, Nadia Palesa en Mariana Verkerk zijn allemaal afgekomen op het fashion event om de nieuwe collectie te aanschouwen en om de nieuwste campagne beelden te bekijken. De gasten werden na een rode loper moment ontvangen door succesvol ondernemer en eigenaar van Sapph, Roland Kahn. Daarna ging de boutique show van start waar modellen de spring/summer 2015 collectie toonde. Naar de show keken meer dan 300 gasten, bestaande uit pers, lingerie inkopers van lingeriewinkels en (online-)verkooppunten als V&D, Nelly.com, Wehkamp en Zalando, en een groot aantal BN'ers en relaties van het merk. Na de uitgebreide en originele show, werden de gasten in groepjes naar de bovenste etage van het sfeervolle hotel begeleid, waar zich in 6 luxe hotelkamers performances afspeelden waarin de lingerie van Sapph centraal stond. Na de performances barstte het feest los in de tuin van het hotel.

Eigenaar Roland Kahn over de avond 'ik vond het geweldig om vanavond het vernieuwde Sapph te kunnen laten zien aan al onze relaties. Het event was een groot succes en heeft een duidelijk beeld gegeven van wat Sapph vanaf nu is. Vanaf nu zullen we positief blijven verrassen met sterke collecties'

Spring/summer 2015 collectie
De collecties van Sapph zijn flink onder handen genomen. De lingerie is vrouwelijker, sensueler en krachtiger dan voorheen. Nog nooit eerder is er zoveel met kant gewerkt en in andere delen van de collectie zijn de kleuren feller en de ontwerpen aansprekender. Voortaan wordt de collectie in drie sub labels ondergebracht: Super Sexy, Sapph en Beach. Er wordt ook een verandering aangebracht in de prijzen. Zo was de laagst geprijsde bh eerst 19,95, nu zal dat 29,95 zijn. Prijzen voor een bh lopen tot 49,95.

 

 

Interview Hedwich Vigelandzoon over Gaultier in Rotterdam

Modehuis Gaultier te gast
bij Grand salon

Aankomst Jean Paul Gaultier in Rotterdam

10 Year anniversay Addy van den Krommenacker

Now in Fashion!

Amsterdam Fashion Week
Floating Couture Treatment