De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Alle vrouwen willen een mooie volle haardos. Het maakt je look extra sierlijk en vrouwelijk. Niet iedereen is gezegend met veel of dik haar. Gelukkig is daar veel aan te doen, zeker wanneer je de hulp van een specialist inschakelt. Haarvolume is te behalen met zowel natuurlijke behandelingen als met extensions. Welke richtingen kun je op? Je leest het in dit artikel.

Wat is fijn of dun haar?

Fijn en dun haar bestaat allebei, ze zijn niet hetzelfde. Bij fijn haar gaat het om de dikte van een individuele haar. De diameter van het haar is te meten met een haarmicrometer. Is het haar tussen de 0,03 en 0,05 millimeter, dan is er sprake van fijn haar. Bij dun haar gaat het over de hoeveelheid haar op het hoofd. Gemiddeld gezien heeft een persoon 100 haren per vierkante centimeter. Zijn het ongeveer 70 haren per vierkante centimeter? Dan heb je dun haar. Het vervelende is dat je er niets aan kan doen – fijn of dun haar is genetisch bepaald.

Natuurlijke behandelingen voor fijn of dun haar

Dun haar kan soms ook ontstaan door haaruitval. En dat wordt weer veroorzaakt door stress, een ziekte, slecht eten of een ongezonde levensstijl. Er zijn wel middeltjes of trucjes om iets meer volume te krijgen. Kijk waar je winst kan boeken voor je gezondheid en uiteindelijk zie je dat ook terug in de groei van je haar. Fijn haar ontstaat ook vaak doordat het haar beschadigd is. Extra volume is te verkrijgen met natuurlijke behandelingen zoals een haarbotoxbehandeling of een Olaplex herstelbehandeling.

Extra volume met weaves

Heb je geen zin om lang te wachten op voller of dikker haar? Ga dan voor extra volume met hairweaves. Dit is een ideale oplossing als je bijvoorbeeld een bruiloft hebt. Of als je gewoon altijd dik haar wilt. Belangrijk is wel dat je naar een goede salon gaat. De echte specialist helpt je aan het mooiste resultaat.

Hulp inschakelen

Wil je fijn of dun haar dikker maken? Dat heeft vaak vooral te maken met een goede verzorging, de juiste kniptechniek en eventuele toepassingen zoals weaves. De specialist van Grand Salon Maitres de Coiffure helpt je hier heel graag bij. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

Hoe werkt haarbotox precies?

Wat doet haarbotox? Voedend en verzorgend dankzij alle vitaminen, voedingsstoffen en antioxidanten.

Lees verder

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?