Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro. Maar de topkapper houdt zich natuurlijk ook bezig met zijn Grand Salon Maitres de Coiffure, waar hij zeer gepassioneerd over is. Wat gebeurt er zoal in zijn roerige leven als haarkunstenaar?

Glamour en spektakel

Soms gaat het werk gepaard met glamour en spektakel. Neem de Hunkemöller-show, waarbij gasten uit maar liefst drieëntwintig landen genoten van de tientallen beeldschone modellen die in de show te zien waren. En Hedwich was verantwoordelijk voor de prachtige look van het haar en stuurt het gehele team van haarstylisten aan. Daarnaast werkt Hedwich geregeld bij de shows tijdens het filmfestival in Cannes. ‘Dat is altijd een fantastische tijd’, vertelt hij uitgelaten.

Jaloersmakende samenwerking

Vaak gaat Hedwich samen met modevriendin Carolien ter Linden. Het tweetal schitterde al enkele malen op één van de bekendste rode loper van de wereld. Carolien haalde enkele Amerikaanse topontwerpers naar Cannes; couturejurken die gedragen werden door sterren als Lady GaGa, Beyoncé en Katy Perry en Joan Collins. Hedwich was vervolgens verantwoordelijk voor het team backstage. Een samenwerking waar menig modeliefhebber jaloers naar omkijkt.

Hair weaving

Wat maakt Hedwich nou zo’n alom gewilde haarstylist tijdens deze grootse evenementen? ‘Nou, mijn drijvende kracht is toch echt ons team. We werken met veertien in de salon om te zorgen dat onze clientèle dagelijks met beeldschone kapsels de deur uit lopen. Oók grote modehuizen rekenen op ons team. Hair weaving is één van onze specialiteiten. We combineren twintig jaar Amerikaanse ervaring met haarverlenging met de meest verfijnde Scandinavische techniek. Zo is Grand Salon inmiddels ‘the place to be’ voor weavings.’

Maatwerk in de haarsalon

Niet vreemd dus dat dames uit het hele land en België afreizen naar Rotterdam. Weavings zijn immers een geweldige manier om meer volume of extra lente in een kapsel te creëren. ‘Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit haar,’ vervolgt Hedwich. ‘We krijgen de éérste keuze in natuurhaar. Het haar dat bij onze leverancier niet door de kwaliteitscontrole komt, gaat vervolgens naar de groothandel. Doordat we maatwerk creëren, staan we garant voor een look die net zo mooi als natuurlijk haar is. De kleur wordt bovendien perfect afgestemd op het eigen haar. Onze kleurspecialisten zorgen daarvoor. Daardoor smelt je eigen haar samen met de weaving.’

Haaroplossingen

Wat voor verschillende haaroplossingen bieden ze dan in het salon? ‘Sommige dames willen simpelweg een mooi vallende boblijn. Anderen hebben graag een nonchalante beach look met natuurlijke slag, maar hebben te weinig volume waardoor je door het haar naar het hoofd kijkt. Een derde heeft haar met een zwakke structuur dat nauwelijks langer wordt dan de schouders.

Echte verandering

Ze komen naar ons toe om deze problemen op te lossen. Wij hebben de expertise in huis om échte veranderingen teweeg te brengen. Dat wat voorheen alléén voor celebrities was weggelegd, bieden wij dagelijks aan onze clientèle aan.’ Ben je ook op zoek naar een haarsalon waar jouw haarwensen werkelijkheid kunnen worden? Neem gerust contact op of kom eens langs. Het team denkt graag met je mee!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Hoe werkt haarbotox precies?

Wat doet haarbotox? Voedend en verzorgend dankzij alle vitaminen, voedingsstoffen en antioxidanten.

Lees verder

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?