Thuiskomen bij Grand Salon!

Een mooi kapsel geeft je een gevoel van zelfvertrouwen. Maar hoe weet je welke coupe goed bij je past? Het team van Grand Salon Maitres de Coiffure wil graag dat jij lekker kunt genieten van een mooie look en je geen zorgen hoeft te maken over je kapsel! Daarom staat het team klaar om jou in de watten te leggen. Eigenaar Hedwich Vigelandzoon vertelt over de ins en outs van de salon!

kapsalon

Trots op het team

Hedwich Vigelandzoon is eigenaar van Grand Salon Maitres de Coiffure en is gepassioneerd over het werk. Hij vertelt: ‘We hebben een topteam waar ik trots op ben omdat het team vernieuwing en trends feilloos weet te mixen met de authentieke ambachtelijke waarden van ons beroep. Zij weten de specifieke behoeften van onze klanten te ontdekken en vervolgens een helder advies te geven, zodat klanten blij de deur uit lopen.’

Leukste van het vak

Op de vraag wat Hedwich zo leuk vindt aan het vak, kan hij dan ook snel antwoorden. ‘De mensen! Dat wil zeggen, ons team én onze klanten! In ons team zit bijvoorbeeld een kanjer die al 25 jaar in het vak zit en buiten haar vaktechnische kwaliteit ook gedreven en altijd klaar is voor vernieuwing. Zij laat zich inspireren door de beste Europese en Amerikaanse trainers. Dat is toch geweldig! Wanneer je in het zelfde team ook jonge frisse talentvolle gepassioneerde mensen hebt die als basis de béste training hebben genoten op de academie en intern getraind worden, mag ik trots op zijn.’

Drie generaties gasten

Ook de cliënten maken het werk zo leuk en bijzonder, vertelt Hedwich. ‘Bij ons zijn drie generaties te gast. Wat ze gemeen hebben, is de drang naar kwaliteit. Het is zo leuk om het ene moment een prachtig klassiek herenkapsel te knippen bij een zakenman en vervolgens een edgy look voor een jonge man te creëren waardoor zijn ultra hippe kleding nóg beter tot z’n recht komt. Tegelijkertijd kijk je in de salon en zie je een ‘mature’ dame binnenkomen die haar leeftijd én haar grijze haren omarmt. Op dat moment ligt de focus op het verfraaien van het grijze haar. De grijze haren een zo mooí mogelijke heldere kleur geven en een klassieke coupe maar wél met een moderne visie! Voor een IT-Girl die hélemaal op de hoogte is van high fashion trends, ja, die wil vaak een signature colour. We zoeken samen of het een ombre, balayage of conouring is wat haar modehart sneller doet kloppen. 

Meedenken en adviseren

Duidelijk is dat de adviserende rol hier erg belangrijk in is. Hedwich legt uit dat de stylisten actief met de cliënten meedenken, om tot een resultaat te komen waar ze blij mee zijn. ‘Wil je niet kleuren en weinig knippen maar wordt je radeloos van je weerbarstige haar? Dan adviseren we de must-have producten om het haar te temmen. Ben je geen fan van grootse veranderingen, maar zie je dat de kleur die jaren mooi heeft gestaan tóch hard maakt? Dan laten we zien dat door je kleur weer wat levendigheid te geven, deze je een jeugdige uitstraling geeft. Heb je fijn kwetsbaar haar maar droom je van langere mooie haren? Dan kunnen we de natuurlijke mogelijkheden laten zien van haar verlenging. Als je blij bent met de lengte, maar je het haar te dun vindt, dan kun je kiezen voor een prachtig verdikkend effect. Deze expertise is waarom onze clientèle naar onze salon komt, en terug blijft komen.’

Onze ambassadeurs

Grand Salon Maitres de Coiffure is ook bekend van het verzorgen van de haren van modellen bij couture shows, internationale modellen en het filmfestival in Cannes. ‘Maar uiteindelijk draait het om onze klanten, zij zijn onze ambassadeurs!’ Wil je ook gezellig ‘thuiskomen’ bij Grand Salon? Neem gerust contact op om een afspraak te maken. We denken graag met je mee over een look waar jij je gelukkig bij voelt!

Deel dit bericht op:

Lees ook

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Hoe werkt haarbotox precies?

Wat doet haarbotox? Voedend en verzorgend dankzij alle vitaminen, voedingsstoffen en antioxidanten.

Lees verder

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?