Met een Olaplex herstelbehandeling mooier haar


Heb je te maken met beschadigd haar? Door te föhnen of chemische behandelingen kan je haar zwak of dof worden en kunnen haarpunten splijten of afbreken. Met een Olaplex herstelbehandeling kan de kapper ervoor zorgen dat je weer mooi haar krijgt!

Belangrijk

Voor veel vrouwen is hun haar een belangrijk deel van hun uiterlijk en hun identiteit. Ze maken bewuste keuzes over hun haar en besteden er dagelijks tijd aan. Herken je dat bij jezelf? En dat is ook niet gek: een mooi kapsel heeft invloed op de eigenwaarde. We kijken allemaal in de spiegel, en als we dan een verzorgd en mooi kapsel zien, heeft dit een positief effect op het gevoel. En dit zelfvertrouwen heeft weer invloed op je uitstraling en hoe je jezelf presenteert.

Föhnen

Dan is het vervelend als je, ondanks je inspanningen, te maken krijgt met beschadigd haar. Hoe kan dat nou en is er wat aan te doen? Veel vrouwen föhnen hun haar. Dat is op zich prima, zeker wanneer het buiten koud is. Maar daardoor kan je haar dof of zwak worden. Het gevolg kan zijn dat haarpunten kunnen splijten of afbreken. Een ander gevolg kan zijn dat je haarkleur vervaagt.

Haarverf

Hetzelfde geldt voor het behandelen van het haar met chemische producten, zoals haarverf. Verf is weliswaar een mooie manier om je kapsel een mooie andere kleur te geven, maar de ingrediënten van de verf zorgen ervoor dat je haar beschadigd raakt. En dat wil je natuurlijk niet.  

Beschadigde zwavelbruggen

Hoe komt het nou dat dit gebeurt? Het heeft te maken met de zwavelbruggen in je haar. Dat zijn de verbindingen in je haar, waarbij keratineketens zich aan elkaar verbinden door middel van zwavelatomen. Bij het föhnen of door chemische processen kunnen deze verbindingen beschadigd raken. Dit zijn gevolgen die je liever niet hebt voor je haar.

Najaar

De genoemde symptomen van beschadigd haar treden vaak op in het najaar en in de winter. In deze twee jaargetijden krijgt je haar het dan ook flink te verduren, maar dan in het voorjaar en in de zomer. Dit komt doordat je thuis de verwarming aan hebt staan en je droge lucht in huis hebt. Dit zorgt ervoor dat je haar uitdroogt en daardoor beschadigd kan raken. En je wil waarschijnlijk liever niet met nat haar de deur uit, en daardoor grijp je vaker naar de föhn dan in het voorjaar en de zomer.

Olaplex herstelbehandeling

Gelukkig is er een manier om ervoor te zorgen dat je weer mooi haar krijgt, namelijk met een Olaplex herstelbehandeling. Bij deze behandeling worden de zwavelbruggen hersteld, zodat je haar weer gezond wordt. En dat voel je niet alleen, maar je ziet het ook, want het haar wordt mooier en gaat weer glanzen. En als je gezond haar kleurt, blijven de kleuringen ook veel langer in je haar, zodat je er langer plezier van hebt.

Voor iedereen

Grand Salon Maitres de Coiffure in Rotterdam biedt de Olaplex herstelbehandeling aan voor iedereen die te maken heeft met beschadigd haar. Als je naar de kapper gaat, kan die met slechts één behandeling je haar weer gezond maken. Dat kan bijvoorbeeld als je toch al een bezoek aan de kapper zou brengen voor een verfbehandeling. In dat geval wordt Olaplex toegevoegd tijdens het kleuren van het haar. Maar je kunt de Olaplex herstelbehandeling ook los aanvragen bij de kapsalon.

Lijn voor thuisgebruik

Wil je zelf thuis aan de slag om je haar mooi en gezond te houden? Dat is heel verstandig, want de kapper kan alleen de beste resultaten met je kapsel bereiken wanneer je haar gezond is. Ook hiervoor kun je terecht bij Olaplex, want het merk heeft een hele lijn ontwikkeld voor thuisgebruik. Hiermee kun je je haar gezond houden en ook je haarkleur goed houden. De producten van Olaplex zijn daarnaast ook nog eens vegan.

olaplex herstelbehandeling

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?