Olaplex voor en na: dit is het verschil!


Olaplex voor en na: dit is het verschil!

Je had ooit eens prachtig, stralend haar. Je verzorgde het regelmatig en hierdoor bleef de eigen glans bewaard. Toch kwam hier op den duur verandering in. Misschien was het de kleurbeurt. Misschien was het zonschade, of een verkeerd product. Hoe het is gekomen doet er eigenlijk niet toe. Je haar is beschadigd geraakt en is nu moeilijker te stylen. Het pluist. Het is dof. Het glanst niet meer. Hoe krijg je jouw haren terug naar wat het ooit was?

Olaplex-voor-en-na

Olaplex voor en na: Haarbeschadiging herstellen

Gezond haar is soepel, stralend en gemakkelijk te verzorgen. Toch kan haar ook beschadigd raken. Hierbij zijn de zwavelbruggen van het haar niet meer intact, waardoor het haar de natuurlijke glans en soepelheid verliest. De zwavelbruggen in het haar bepalen de structuur van het haar. Er zijn verschillende manieren hoe je eens zo glanzende haren beschadigd kunnen raken:

  • Stylingtools zoals een stylingtang te vaak gebruiken
  • Zonschade, zoals een overvloed aan uv-straling
  • Chloor en zout water
  • Verkeerd productgebruik (veelal chemische producten)
  • Veelvuldig verven

Olaplex voor en na: Hoe werkt Olaplex?

Hier komt Olaplex bij kijken. Olaplex is een geschikt product bij futloos, dof en pluizig haar. Olaplex is een middel voor haarverzorging dat grote verbeteringen betekent in de structuur van je haar. Deze structuur wordt echt aangepakt en verbeterd, waardoor je met een Olaplex-behandeling langdurig, blijvend resultaat behaalt. Olaplex wordt aangebracht in meerdere stappen. Goed gebruiken van het product begint bij een Olaplex herstelbehandeling in de salon.

Na de behandeling

Na één volledige behandeling met Olaplex-producten is er al vaak duidelijk resultaat te zien. Het voelt zachter aan, gladder en het glanst bovendien ook een stuk meer. Het haar is na de behandeling gemakkelijker te verzorgen.

Voordelen van Olaplex

Wat zijn in het kort dus de grootste voordelen van deze behandeling?

  • Haarherstel
  • Opnieuw glanzend, prachtig haar zoals voorheen
  • Voorkomen van nieuwe beschadigingen
  • Direct resultaat na de behandeling(en)

Olaplex voor en na

Voordat je de behandeling neemt, is het haar nog beschadigd. Hierdoor is het al snel moeilijk te verzorgen en pluizig. Hoeveel je ook kamt of met een stijltang de haren egaal probeert te maken, het lukt amper om de stijl precies te maken zoals je wilt. Beschadigd haar is dan ook niet met een shampoo of stijltang weer te herstellen. Daar heb je een specifiek product voor nodig.

Na Olaplex zijn de zwavelbruggen weer hersteld, zoals voordat de haren beschadigd raakten. De structuur van het haar zelf wordt dus verbeterd. Het ziet er direct glanzender en stralender uit. Maar vooral is het weer gemakkelijk te stylen zoals je wilt. Het pluist niet zo sterk en ziet er veel sneller veel mooier uit. Nu denk je misschien: een wasbeurt later is het effect weer als sneeuw voor de zon verdwenen! Gelukkig is dat niet waar. Omdat de structuur van het haar zelf is verbeterd, is het effect langdurig.

Boek nu een behandeling

Wil je zelf ervaren wat het effect is van een Olaplex behandeling? Ervaar het zelf bij Grand Salon MaItres de Coiffure. Bij deze kapper in Rotterdam krijg jij de luxe-ervaring die jouw haren verdienen. We nemen uitgebreid de tijd om jouw haren te verzorgen. We bieden naast Olaplex allerlei verschillende behandelingen aan om jouw kapsel helemaal naar wens te maken. Even bijknippen is natuurlijk mogelijk, maar je kunt je haren ook uitgebreid laten kleuren en stylen. We zoeken samen met jou naar een look die past bij je wensen en je gezicht. Zodat je vervolgens in de spiegel kijkt en niets anders kunt laten zien dan een brede lach. Dat is het resultaat waar wij naar zoeken!

Neem nu contact met ons op om jouw afspraak te maken.

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?