Weave extensions bij Grand Salon: alle ins & outs!


Je haar is niet altijd van nature zoals je zou willen. Misschien dat het wat futloos of plat valt. Of je hebt minder volume dan je zou willen. Met weave extensions zorg je ervoor dat je precies de look krijgt die je wilt. Weave extensions zijn dé manier voor prachtig lang haar dat er natuurlijk uitziet. Deze methode is veilig voor je haar en hierdoor goed aan te brengen. Wat houden weave extensions precies in en waarom is dit dé methode om het kapsel van je dromen te krijgen?

weave extensions

Weave extensions

Wat zijn weave extensions? Dit is een manier om meer volume en/of lengte in je haren te krijgen. Het biedt een prachtig, vol kapsel dat je precies zo kunt verzorgen als je eigen haar. Eigenlijk zijn het gewoon haarextensies zoals je misschien wel kent. Uniek is de manier hoe ze aangebracht worden: weave, ofwel weften. Hierbij worden de haarextensies als het ware in je eigen haren gevlecht in plaats van dat ze met een clip worden aangebracht.

‘Gewone’ haarextensies willen nog wel eens schade aanrichten aan je eigen haren. Dit komt door de spanning die op je hoofdhuid komt te staan. Dit kan leiden tot ongemak en in enkele gevallen zelfs uitvallende haren.

De extensions worden op een heel andere manier aangebracht. Er worden vlechtjes gemaakt in je eigen haar, die op de hoofdhuid worden bevestigd. In deze vlechtjes worden de weaves aangebracht. Op deze manier worden er dus geen clips gebruikt en wordt er niet overmatig aan je haren getrokken door de extensions. Dit maakt het prettig om te dragen en het zorgt ervoor dat de extensions goed blijven zitten.

Aanbrengen van weaves

De kleur van de weave extension kan volledig afgestemd worden op jouw eigen natuurlijke haarkleur. Er zijn hiervoor vele opties. Daarnaast kun je ook jouw haren en de weave extensions samen laten verven, om één egale kleur te krijgen. Op deze manier kun je de extensions precies zo krijgen als jij ze wilt. Natuurlijk hoef je dat niet allemaal zelf te bedenken. Het enige dat jij hoeft te doen, is je wensen aan te geven bij de ervaren stylist. Vervolgens gaat deze stylist zelf aan de gang om aan al jouw wensen te voldoen.

Weave extensions onderhouden

Hoe onderhoud je je een hairweave kapsel? Je kunt je haren blijven verzorgen en wassen zoals altijd. Weave extensions zijn immers gemaakt van menselijk haar. Dit haar heeft dezelfde eigenschappen als jouw haar. Je eigen haar blijft natuurlijk ondertussen doorgroeien.

Synthetisch of human hair?

Een reden om voor synthetisch haar te kiezen is omdat het vaak goedkoper is. Ook is synthetisch haar tegenwoordig van zodanig goede kwaliteit dat het moeilijk is te onderscheiden van echt menselijk haar. Bij Grand Salon maken we bij hair weave extensions uitsluitend gebruik van Djarling Hair. Deze zijn 100% natuurlijk. Het is volledig menselijk haar én op een natuurlijke manier samengesteld. Je krijgt hiermee dus hoogwaardige extensions die een prachtig uiterlijk geven. Bovendien hebben deze extensions een lange levensduur. Ze blijven prachtig, hoe vaak je ze ook verzorgt.

Soorten bij Grand Salon

Bij Grand Salon kun je jezelf volledig in de watten laten leggen terwijl je nieuwe extensions aangebracht worden. We zorgen ervoor dat de hele behandeling een fijne ervaring is. We nemen daarom voor iedereen uitgebreid de tijd en zorgen ervoor dat jouw kapsel aan al je wensen voldoet. Zodat je vervolgens tevreden weer de deur kunt verlaten. Wil je hair weaves proberen? Of een van de andere behandelingen zoals een haarbotox behandeling of een herstelbehandeling van Olaplex? Neem dan contact met ons op!

Reviews

Vandaag mocht ik weer heerlijk genieten bij m’n favoriete kapper GrandSalon maitres de coiffure Waar mijn Corona futloze coupe werd omgetoverd in een volume coupe door Hedwich. Super blij met mijn nieuwe kleur & coupe!

- Carmela

Een zeer prettige en aangename sfeer. Klasse behandeling en echt goede kappers waar je je met een gerust hart aan over kan geven en genieten. Het resultaat is perfect.

- Verginia van de Beek-Vigelandzoon

Vriendelijk en kundig

- Gre van Hutten de Vries

Nieuws & events

Wat jij nog niet wist over… haarverzorging

Wat je nog niet wist over goede haarverzorging… Lees hier meer!

Lees verder

Futloos en droog haar? Probeer haarbotox!

Haarbotox kan helpen bij droog en futloos haar.

Lees verder

Thuiskomen bij Grand Salon!

Altijd al willen weten hoe het er in een kapsalon aan toe gaat? Lees het hier!

Lees verder

Erg dun haar? Een weave is de oplossing!

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Vraag het de expert: Welke haarkleurtechnieken zijn er?

Dun haar kan enorm frustrerend zijn. Met een weave kun je je eigen haar op natuurlijke wijze aanvullen.

Lees verder

Grand Salon: ‘the place to be’ voor weaves én topstylisten

Als topstylist werkt Hedwich Vigelandzoon vaak samen met interessante modellen. Denk aan Sylvie van der Vaart of Romy Monteiro.

Lees verder

Eerste hulp bij krullen: hoe verzorg je ze het beste?

Krullen zijn vaak prachtig… mits goed verzorgd! Hoe style en verzorg je jouw krullen?

Lees verder

De feiten en fabels over hairweaves

Er bestaan veel fabeltjes rondom weaves. Maar welke kloppen wel en welke niet? Dat lees je hier!

Lees verder

De beste haarbehandelingen voor fijn of dun haar

Als je fijn of dun haar hebt, wil je daar graag iets aan doen. Hoe kun jij jouw haar optimaal laten stralen? Lees het hier!

Lees verder

Maak vandaag nog een afspraak!

Het team van Grand Salon staat voor je klaar om je in de watten te leggen en jouw haar weer in topconditie te krijgen. Dus waar wacht je nog op?